Reparatie

& Onderhoud


Het repareren van schades aan het casco komt bij Scheepswerf ’t Ambacht veelvoudig voor. Onze kracht ligt in het vakmanschap en de mentaliteit om het schip zo snel mogelijk klaar te maken. Doormiddel van overuren is het mogelijk om de reparatieduur aanzienlijk te versnellen. Met een groot team van vakmensen kunnen wij ook grote schades aan.

Op de helling, in het schroevendok en langs de kade hebben we genoeg mogelijkheden om de schades onder en bovenwater goed te repareren. De kades zijn goed toegankelijk om aan/van boord te komen en liggen onder goed bereik van de kraan. 

Kopschade

Scheepswerf ’t Ambacht heeft een ruime ervaring in het repareren van kopschades. Bij het repareren van een kopschade is goed vakmanschap verreist omdat dit gedeelte van het schip zich zo in het zicht bevindt en de meeste delen gevormd zijn. We beschikken over een uitgebreid en goed onderhouden machinepark om de materialen te vormen. Wij werken grotendeels met onze eigen vakmensen waardoor wij altijd de kwaliteit kunnen waarborgen. Wij werken met scheepsbouw GRADE-A gecertifieerde materiaal. Het laswerk kan tot 100% worden onderzocht en is onderbouwd met de juiste lasmethodes en gecertificeerde lassers.

We beschikken over meerdere faciliteiten om het schip goed neer te leggen. We beschikken over ruime kademogelijkheden met de afbouwkade en buitenkade waar schepen tot en met 135 meter kunnen aanmeren. We beschikken over een ruim schroevendok met een liftcapaciteit van 750 ton en een inwendige breedte van 14 meter. Het is ook mogelijk om de schade te repareren op de helling met een lengte van 118 meter en plaats voor 2 schepen tot een maximale breedte van 13,5 meter. De schade kan ook uitgevoerd worden tijdens het reguliere onderhoud.

Adres

‘t Ambacht BV.
Noordeinde 3, 3341 LW
Hendrik-Ido-Ambacht

E: post@scheepswerfambacht.nl
T: (078) 681 41 77
F: (078) 681 50 56

Openingstijden

ma t/m vrij: 07:30 t/m 18:00
zaterdag: 07:30 t/m 18:00

Home | Projecten | Faciliteiten | Werken bij | Contact