Klasse Maken


Scheepswerf ’t Ambacht is gespecialiseerd in het klasse maken van tankers. In samenwerking met de onderaannemers is het doel altijd om de klasse in 1 week af te ronden. In samenwerking met Catonovo scheepsonderhoud B.V. doet Scheepswerf ’t Ambacht alles op het gebied van schoonspuiten en conserveren. Stralen of hyrdo jetten is mogelijk in overleg.

In goed overleg kunnen we de werkzaamheden voor u als scheepseigenaar uit handen nemen. Het verzorgen van een diktemeting, zorgen dat de over- en onderdrukventielen gekeurd worden en u voorzien van verklaringen en certificaten van onze werkzaamheden.

Ook voor schroefas en roer reparaties bent u bij Scheepswerf ’t Ambacht aan het juiste adres. We kunnen voor u de benodigde materialen leveren zoals afsluiters, vlinderkleppen, leidingwerk en pakkingen. Als er schades in het schip zitten is ons doel nog steeds de klasse af te ronden in één week. Doormiddel van overuren, korte lijnen en een strakke planning doen we er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen! Dat houdt de vaart erin!

Adres

‘t Ambacht BV.
Noordeinde 3, 3341 LW
Hendrik-Ido-Ambacht

E: post@scheepswerfambacht.nl
T: (078) 681 41 77
F: (078) 681 50 56

Openingstijden

ma t/m vrij: 07:30 t/m 18:00
zaterdag: 07:30 t/m 18:00

Home | Projecten | Faciliteiten | Werken bij | Contact